Фитнес & Бодибилдинг-Пловдив 2022

Фитнес & Бодибилдинг Уикенд Пловдив 2022

Пловдив ще е домакин на две състезания по фитнес и бодибилдинг през уикенда 17 и 18 септември 2022. На 17 септември 2022 год. (събота) ще се проведе Държавно Първенство –  квалификация за Световно първенство. Ако сте се затъжили за състезания, през горещото лято и искате емоции и много екшън, то непременно планувайте да сте в Пловдив на 17 септември, за да гледате на живо изпълненото с много емоции и мускули събитие. Ако сте състезатели, ви очакват много награди и аплодисменти, а ако сте зрител също ще имате възможност да се включите в игри и надпревари за публиката, защото „Фитнес & Бодибилдинг Уикенд Пловдив 2022” ще предложи от всичко по много.

Фитнес & Бодибилдинг Уикенд Пловдив 2022 ще се проведе в Дом на Културата „Борис Христов“ ул. „Гладстон“ 15. Програмата предвижда 2 тура с начало на първи тур в 11 часа и втори тур от 16 часа.

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, а така също и появата на най-добрите ни състезатели, защото Държавното първенство е квалификация за Световно първенство и на него ще се определи състава на националния отбор.

На 18 септември 2022 год. (неделя) ще се проведе Държавното първенство за юноши, младежи и девойки. Старта на състезанието е от 15 часа в Дом на Културата „Борис Христов“ ул. „Гладстон“ 15. Наред със състезанията в двата дни на Фитнес & Бодибилдинг Уикенд Пловдив ще има и Фитнес Експо на спортни уреди, спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с изложители от цялата страна, които обещават големи намаления и атрактивни цени специално за уикенда, а така също възможности за тестване и дегустация на различни продукти.

За зрителите също ще имат възможност да се включат в игри и надпревари за публиката, защото организаторите инж. Ким Мерджанов и д-р Светомир Хубенов са предвидили надпревари и за тях. За публиката ще има състезание за мускулна сила, а всеки от публиката ще има възможност да участва във томбола и да спечели страхотни награди от партньорите на турнира.

ДОМАКИНИ на събитието са Спортен Клуб Масъл Арт с председател инж. Ким Мерджанов и „Мускули и Фитнес” с управител д-р  Светомир Хубенов.
ОРГАНИЗАТОР: Българска Бодибилдинг и Фитнес Федерация
Предварителна продажба на билети на касата на СК “Масъл Арт” – ул. Гладстон 15 и в деня на състезанието също.

 

 

 

Дата

сеп. 18 2022
Приключило!

Час

11:00 - 19:00
Call Now Button