Концерт "Made by Heart"

08.12.2019г. (неделя) от 19:30 часа

ДОМ НА КУЛТУРАТА "БОРИС ХРИСТОВ"

ВХОД СВОБОДЕН

  Концерт "Направено от сърце" на Пловдив Биг Бенд на Българско национално радио с диригент Антони Дончев и звездните солисти КРЕЙГ БЕЙЛИ, КАМЕЛИЯ ТОДОРОВА И ПЕТЪР САЛЧЕВ ще представят своят проект на пловдивска сцена.

  Публиката ще чуе оригинална музика, написана и аранжирана от Крейг Бейли, дългогодишен водач и солист на Оркестъра на легендарния Рей Чарлс, както и музика от репертоара на Петър Салчев и Камелия Тодорова.

  Спектакълът припомня някои от незабравимите образци на съвременната американска и световна култура,както и любимите на публиката теми от съвременната българска популярна музика.

  С характерния си тон и лиричнен стил, саксофонистът Крейг Бейли се нарежда сред най-търсените музиканти в Ню Йорк. Работи с музиканти като:Mongo Santamaria, Art Blakey and The Jazz Messangers, George Coleman, Bernard Purdie, Ray Bryant, Ronnie Matthews, Chico O'Farrill, Hilton Ruiz, Al Grey, Benny Carter, Leon Thomas, Bill Hardman.

  Проектът "Направено от сърце" се реализира от Сдружение за култура и образование "Милчо Левиев" в партньорство с БНР, БНТ и с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

Концертът ще бъде с ВХОД СВОБОДЕН, но за да бъде осигурен комфорт на публиката с осигурени седящи места, влизането ще става с хартиени покани с отбелязан ред и място.

Очаквайте подробности откъде могат да бъдат получени безплатните покани!

Powered by CouchCMS